Odjel za etnologiju i antropologiju

Alumni klub

Drage kolegice, dragi kolege,
 

pozivamo vas da se kao bivši studenti Odjela za etnologiju i antropologiju Sveučilišta u Zadru pridružite odjelnomu Alumni klubu. Alumni klub osnovan je u jesen 2013 s ciljem međusobnoga povezivanja svih generacija studenata te ostvarivanja i održavanja trajne suradnje s Odjelom za etnologiju i antropologiju. Alumni klubu možete se pridružiti ispunjavanjem prijavnice koju možete poslati na odjelnu adresu ili adresu e-pošte s naznakom (za Alumni klub).
OBRAZAC

Osim na službenim odjelnim mrežnim stranicama sve obavijesti koje su povezane s događanjima na Odjelu ili općenito s našom strukom mogu se pronaći na Facebook stranicama Odjela.

Alumni upitnik
Pozivamo sve bivše studente koji su diplomirali na Odjelu za etnologiju i antropologiju da nam u svrhu praćenja zapošljavanja etnologa i antropologa ispune upitnik. Vaši će nam odgovori pomoći u daljnjem planiranju obrazovanja budućih kolega.

https://etnologija-antropologija.typeform.com/to/LsXwRp

Ukoliko nam želite dostaviti i opširnije odgovore slobodno nam se javite na e-poštu: etnologija.antropologija@unizd.hr

Udruga ANTROPOP osnovana je od strane bivših studentica Odjela, a zamišljena je kao platforma za komunikaciju i suradnju etnologa/inja i antropologa/inja, s ciljem popularizacije struke.

Kontakt

Odjel za etnologiju i antropologiju
Šime Vitasovića 1
23000 Zadar
etnologija.antropologija@unizd.hr