Odjel za etnologiju i antropologiju
Obavijest CISOK

Obavijest CISOK

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) nudi niz zanimljivih aktivnosti za mjesec studeni koje uključuju različite radionice, prezentacije, savjetovanja i informiranja za sve nezaposlene i one koje traže posao. Detaljan program možete pogledati u Pročitaj više
Obavijest CISOK
Obavijest

Obavijest

Radi promjene koncepta mrežne stranice Odjela za etnologiju i kulturnu antropologiju, sve tekuće obavijesti možete pronaći pod poveznicom Obavijesti (nalazi se u lijevom kutu mrežne stranice) pod kojom birate uvid u obavijesti koje se tiču preddiplomskog ili diplomskog studija.
Pročitaj više
Obavijest
Sajam poslova

Sajam poslova

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Zadar i ove godine organizira Sajam poslova Zadarske županije. Ovogodišnji Sajam održat će se u Arsenalu, 25. listopada.

Ciljevi Sajma poslova su povećati zaposlenost u županiji, omogućiti nezaposlenima da se izravno predstave poslodavcu i predaju mu životopis, a poslodavcima omogućiti da na jednom mjestu prikupe više životopisa. Osim toga, studenti na Sajmu imaju priliku vidjeti mogućnosti obrazovanja, stipendiranja i sezonskog zapošljavanja.

Izvor: ezadar.hr
Pročitaj više
Sajam poslova
Obavijest

Obavijest

Studentice Lorena Leženić i Gordana Tihomirović trebaju se hitno javiti u Studentsku referadu radi reguliranja zdravstvenog osiguranja.
Pročitaj više
Obavijest
12