Odjel za etnologiju i antropologiju

Doc. dr. sc. Katica Burić Ćenan od 28. 3. do 2. 4. 2022. sudjelovala je u programu Jobshadowing u La Rochelleu (Francuska) u sklopu EU-CONEXUS-a.

Na poziv La Rochelle Université, a povodom programa Jobshadowing u sklopu EU-CONEXUS-a, profesorica Burić Ćenan prisustvovala je radionici koju je organizirala sveučilišna agencija Student House koja se bavi organizacijom studentskih kulturno-umjetničkih događanja te godišnjega EU-CONEXUS Festivala. Osim francuskih domaćina radionici su prisustvovali predstavnici drugih članica EU-CONEXUS programa, iz Grčke, Španjolske, Litve, Irske, Cipra i Hrvatske.

Glavni zadatak svake članice bio je predstaviti kulturno-umjetničku ponudu na vlastitom Sveučilištu, upoznati se s radom agencije Student House, sudjelovanje u brainstorming-u o nadolazećim EU-CONEXUS Festivalima (La Rochelle, 2023.; u Klaipedia, Litva 2025.) i dr. Također, gosti Jobshadowing-a prisustvovali su i nekim od aktualnih studentskih kulturno-umjetničkih predstava (izložbe, performansi, koncerti, plesne predstave…), također u organizaciji Student House-a.